Jansengroen

Over Ons

Neem vrijblijvend contact op:

06 25 20 24 57

Jansen groen heeft al ruim 30 jaar ervaring in deze sector. We beschikken over al het benodigd materiaal om aan uw wens te voldoen en staan 24/7 voor u klaar.

 
 
 

Onder boomverzorging verstaan wij

  • Bomen snoeien

Ook gezonde bomen hebben verzorging nodig. Zo heeft u er langer plezier van en ontstaat er geen overlast. Wij onderhouden uw bomen, snoeien en kappen waar nodig. We beschikken over al de benodigde apparatuur om dit goed en zorgvuldig uit te voeren.

  • Bomen afbreken

Waar bomen afgebroken moeten worden door omstandigheden en waar deze niet vrij kunnen vallen zullen wij deze op een specialistische manier, klimmend of waar toegankelijk met een hoogwerker of dergelijk afbreken.

  • Boomstronk verwijderen

Een boomstronk verwijderen is een lastige klus. meestal verwijderen wij de boomstronk met een compacte stronken frees .deze is compact zodat deze op de meest moeilijke plekken toegankelijk is. Waar mogelijk kunnen we de stronk ook met een kraan verwijderen en afvoeren. eventuele kunnen we het resterende gat weer aanvullen.

  • Bomen planten of verplanten

Als je een boom wilt planten of verplanten moeten er de juiste voorbereidingen worden genomen. Het is belangrijk om goed te kijken naar de juiste plaats en het juiste soort. Wij kunnen daarbij goed adviseren en weten door ervaring bij de juiste kweker het plantmateriaal te bestellen.

  • Boom controle (VTA)

Een VTA controle is een methode om bomen te controleren op gebreken. VTA is een afkorting van Visual Tree Assessment, en letterlijk vertaald betekent dit visuele boomcontrole. Een boomveiligheidscontroleur zal met een VTA controle een boom dus controleren op visuele gebreken die de veiligheid in gevaar kunnen brengen . als er gebreken opgemerkt zijn kunnen we kijken welke beheers maatregel we hier voor moeten treffen. deze zullen we dan met u door spreken en eventuele uitvoeren.

 

  • Zorgplicht

In Nederland heeft u als eigenaar van een boom een wettelijke zorgplicht, het is aan u om er voor te zorgen dat uw boom in goede conditie is en geen veiligheidsrisico vormt. Doet u dit niet en ontstaat er schade of letsel als gevolg van gebreken aan uw boom, dan kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het is dus verstandig om uw bomen af en toe te laten inspecteren voor boomveiligheid, en de VTA controle is de meest gebruikelijke vorm van boominspectie. Hiermee kunt u eventuele schade of ongelukken voorkomen, en bovendien kunt u hiermee ook aantonen dat u als boomeigenaar er alles aan gedaan heeft om schade en ongelukken te voorkomen in het geval er toch iets mis gaat. Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag hoe vaak u een boom moet laten controleren. In de praktijk wordt dit bepaald door het potentiële risico op gevaar, wat weer afhankelijk is van de locatie, de algehele conditie, de leeftijd en de omvang van de boom.

  • Hout verkoop

Voor brand en/of stam hout neem vrijblijvend contact op.

  • Snipperen

Wij beschikken over een kraan ingevoerde chipper. deze zetten wij geregeld in om tak en top hout te versnipperen en af te voeren.

 

Wij werken graag in detail en ons motto is daarom ook: 

“half werk is geen werk” 

samen zorgen we dat aan al uw wensen en eisen word voldaan! 

 

staat er weer mooi bij 😍💥💪🏼#jansengroen #gangisalles

Team Jansengroen gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ook een boom laten verwijderen neem gerust contact met ons op. Ook voor alle andere bos en boom werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact opnemen🪵🌳🌲. #hakkenenzagen #jansengroen #bjevents #stihl #wood #tree #climbing #valtra #woodsman #forest #carlton #grinder #stump #bosbouw #boomverzorging#timber#volvocrane #timbermoment

ze stonden er zondag weer allemaal mooi bij na un drukke week ☀️🔥 #hakkenenzagen #jansengroen #bjevents #stihl #wood #tree #climbing #valtra #woodsman #forest #carlton #grinder #stump #bosbouw #boomverzorging#timber#volvocrane

Ook met deze warmen dagen zagen wij door 🔥💦 #jansengroen #bjevents #stihl #wood #tree #climbing #valtra #woodsman #forest #carlton #grinder #stump #toysforboys #bosbouw #boomverzorging#timber

ALGEMENE VOORWAARDEN JANSEN GROEN